Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZARADIO' 62.000 KUNA

Zagrebački policajac plastičnim pištoljem pljačkao pošte, trgovine i ljekarnu

pljačkaš
03.03.2015.
u 14:45

Modus operandi uvijek je bio isti – automobilom bi se dovezao do pošte, trgovine ili ljekarne, stavio fantomku na glavu, ušetao se u objekt koji je nakanio opljačkati te zaprijetio zaposlenicima plastičnim pištoljem

Zagrebački policajac (35) udaljen je iz službe i uhićen zbog sumnje da je osam puta orobio pošte, trgovine i ljekarnu i na taj način "zaradio"  62.000 kuna.  U pljačke je išao s fantomkom na licu i plastičnim pištoljem u rukama.  Od  12. siječnja do 25. veljače ove godine pljačkao je na području Sesveta, Ivanić-Grada, Dugog Sela te na području PU koprivničko-križevačke.

Modus operandi uvijek je bio isti – automobilom bi se dovezao do pošte, trgovine ili  ljekarne, stavio fantomku na glavu, ušetao se u objekt koji je nakanio opljačkati te zaprijetio zaposlenicima plastičnim pištoljem. Međutim,  ubrzo je otkriven i predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je zagrebačka policija.

>> Razbojnik ukrao između 50 i 100 tisuća kuna muškarcu u Sesvetama

Komentara 10

DU
Deleted user
15:43 03.03.2015.

Punit ce te kao coca colu u remetincu.

ES
Esseker74
15:13 03.03.2015.

Simpatičan mladić.

AA
aabbcc
15:53 03.03.2015.

osam puta orobio __ Vrijedan i sposoban mladić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije