Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ilegalnom puškom

Liječnik iz Zagreba pod utjecajem opijata pucao kod Zadra

pucnjava,policija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
29.10.2014.
u 14:01

Liječnik nema dozvolu za držanje oružja. Protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu

Liječnik iz Zagreba, 47-godišnji V. H. u ponedjeljak navečer došao je vikendicu u Zukve u Vrsima pokraj Zadra. U vikendici je bila njegova 21 godinu mlađa djevojka. Rafalna paljba proparala je zrak.

"Policijo, čuju se pucnjevi. Netko je vjerojatno automatskom puškom ispalio rafal. Nešto se događa", uslijedio je oko 19 sati prvi poziv u zadarsku policiju.

"Policijo, u Vrsima se čuju pucnjevi. Pojedinačni", odmah je uslijedio i drugi poziv policiji. Dolaskom u Zukve, policija je zatekla 47-godišnjaka i 26-godišnjaka. Obrada je trajala cijeli dan i – ništa. Policija, naime, raspolaže samo iskazom da je liječnik iz Zagreba, navodno kirurg, pucao iz automatske puške bez ikakva povoda.

Alkotestiran je i imao je 0,6 promila alkohola u krvi. Bio je pozitivan na opijate, no policija nije potvrdila špekulacije da je riječ o sintetičkoj drogi. Pušku koju je ilegalno posjedovao i streljivo su mu oduzeti, a protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog nedozvoljena posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Zadru zbog neovlaštenog pucanja iz vatrenog oružja.

​>> Zbog fatalne konobarice u suparnika pucao iz automata

Komentara 2

TE
Testera
16:38 29.10.2014.

Liječnik pijan i drogiran puca iz automatske puške. Šta radi liječnička komora? Izbacite takav ološ da vas ne sramote.

IB
ivan.biljan68
09:22 27.04.2015.

Dok je on doktor,od realne kazne neće biti ništa,već su naznačili:dati ćemo predmet Prekršajnom sudu.,i na tomu će ostati,par--sto kuna kazne,pitat će ga gdje točno radi,da se mogu"ogrebati"kad im zatreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije