Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA GA PRIJAVA

Zadranin udario vlasnika restorana jer mu supruga radi dulje od radnog vremena

policija
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
28.07.2014.
u 09:13

Supruga nije zadovoljio odgovor vlasnika restorana

Pomahnitali suprug (57) u nedjelju u 1.40 sati došao je tražiti vlasnika restorana u samom centru Zadra.

Zašto moja žena još radi iako joj je isteklo radno vrijeme? upitao ga je kad ga je pronašao i dobio odgovor koji ga nije zadovoljio.

– Pa plaćena je da radi rekao mu je 34-godišnjak, nakon čega je 57-godišnjak pogodio glavom u nos. Vlasnik restorana završio u bolnici, a protiv 57-godišnjaka slijedi prijava.

>> Prišao mladiću na ulici, udario ga u glavu i slomio mu nos

Komentara 8

Avatar Splićo
Splićo
10:25 28.07.2014.

Puno je takvih koji moraju da rade puno duze a neplaca im se prekovremeni rad. Samo steta sto ce ovoga kazniti kao da je udario covjeka.

BL
bluesbob
10:21 28.07.2014.

i neka ga je...

KR
kresimirn
11:13 28.07.2014.

neka taj vlasnik pokaze listu placenih prekovremenih sati, tek cu onda povjerovati,,,,a do tada....svakom bi trebalo spucat u glavu...uostalom di su inspekcije ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije