Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno

Zločin koji je šokirao Hrvatsku: Za stravično ubojstvo supruge dobio 32 godine zatvora!

Fejzo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/10
02.03.2015.
u 15:38

Ovo je treći put da se Hodiću sudilo, a prva dva puta nepravomoćno je dobio 37 godina zatvora

Zbog teškog ubojstva supruge Mine Hodić u siječnju 2012., na kojoj se prije toga satima sadistički iživljavao, Fejzo Hodić (48) danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na jedinstvenu zatvorsku kaznu od 32 godine zatvora. Radi se o jednom od najstravičnijih ubojstava u sudskoj praksi jer je Hodić supruzi, prije nego što ju je usmrtio, obrijao obrve i kosu, ruke i noge joj zalijepio selotejpom, mlatio ju satima nogama i rukama te drvenom nogom od stola, a u jednom trenutku joj je kožu palio užarenom žlicom pri čemu je nesretna žena zadobila opekline drugog stupnja.

Nakon što je od teških ozljeda preminula, tijelo joj je položio na krevet svog 14-godišnjeg sina. Idućeg dana tijelo joj je zamotao u posteljinu i bacio ga u kontejner ispred zgrade u Alfirevićevoj ulici na Peščenici gdje su živjeli. Tijekom suđenja o stravičnom zlostavljanju, kojeg je više od deset godina trpjela njegova pomajka, svjedočio je i Hodićev sin, a otkrilo se i kako je dječak, inače s blagom mentalnom retardacijom, isto bio žrtva okrutnog oca.

Njega je bešćutni Hodić psihički zlostavljao, izgladnjivao i tukao, osobito u situacijama kad je 14-godišnjak branio pomajku. Ovo je treći puta da se Hodiću sudilo, a prva dva puta nepravomoćno je dobio 37 godina zatvora.

>> Palio ju je užarenom žicom, obrijao joj je kosu i tukao satima

Komentara 10

IV
ivan2505
15:54 02.03.2015.

Ovaj sotona očito je dobio nagradno. Šteta što kod nas nema električne stolice da ga malo zaprže. Bolje da se suzdržim daljnjih komentara.

HR
hrxxx111
15:49 02.03.2015.

jos 100 sudenja pa ce odluka biti pravomocna.

LO
lojtra1
16:25 02.03.2015.

Normalno da su mu smanjili jer je užarena žica kojom ju je palio bila bakrena, dakle od poluplemenitog metala, a ne željezna čime bi zlodjelo bilo "teže".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije