Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divljački obračun

Za 12 navijača gospićki tužitelj predložio istražni zatvor

Tučnjava u Otočcu
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
18.04.2014.
u 17:19

Divljački obračun Torcide i BBB-a dogodio se srijedu na autocesti kod Otočca

Nakon divljačkog obračuna Torcide i BBB-a na autocesti kod Otočca u kojoj je u srijedu poslijepodne sudjelovao 51 pripadnik navijačke skupine Bad Blue Boysa te 59 pripadnika navijačke skupine Torcida za 12 navijača Općinsko državno odvjetništvu u Gospiću zatražilo je određivanje istražnog zatvora.

Nakon ispitivanja gospićki tužitelj predložio je sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu istražni zatvor protiv ove dvanaestorice osumnjičenih zbog bojazni da bi na slobodi mogli ponoviti kazneno djelo. Zbog tučnjave, divljanja, razbijanja i paleži na autocesti, pri čemu su dvije osobe teško, a 18 ih je lakše ozlijeđeno, tužiteljstvu je prijavljeno 98 osoba zbog kaznenog djela iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, dvadeset je navijača bilo predano pritvorskom nadzorniku, a nakon ispitivanja osmero osumnjičenika je pušteno na slobodu jer je tužitelj ocijenio da nema razloga za istražni zatvor .

>> Nakon divljačkog obračuna Torcide i BBB-a, uhićene 104 osobe  

>> Baklje, palice i krvave glave: Torcida i Boysi potukli se na autocesti

Komentara 2

AK
akil
11:24 19.04.2014.

U zatvoru se ne radi ništa,jedu,kartaju i smišljaju nova (ne)djela!Država je loša i zakoni isto takvi...jako loši!

JA
jamanuša
18:22 20.04.2014.

recidiviste na hlađenje one koji su prvi put sudjelovali dajte priliku za popravak, a sljedeći put ožeži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije