Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umro u bolnici

Vozio suprotnim trakom, udario u kamion i podlegao ozljedama

nesreća
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
27.10.2016.
u 15:33

Muškarac se na nadvožnjaku direktno sudario s teretnim vozilom

Preminuo je 69-godišnjak ozlijeđen u sudaru 11. listopada na nadvožnjaku iznad južne osječke obilaznice. On je vozio automobil, naime, trakom koja je namijenjena za promet iz suprotnog smjera.

Dolaskom do sredine nadvožnjaka, izvijestila je policija, direktno se, stoga, sudario s teretnim vozilom. Teže su ozlijeđni i on i suputnica (69). Umro je u srijedu u bolnici. Ta se nesreća, inače, zbila ujutro, a iste večeri tri su osobe poginule na drugom kraju južne obilaznice. Ispostavilo se kasnije kako se u tom drugom slučaju radilo o suicidu, s još dvije, nevine žrtve.

> > Tragedije ne prestaju: U prometnim nesrećama poginule dvije osobe

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:02 27.10.2016.

Nije to nikakav suicid, To su naši loši projektanti i nestručni komunalni radnici, obično bez iakavih škola, koji postavljaju i odlučujuju kakve će se prometne znakove postaviti . Čak i ako postave u skaldu sa zakonima, sve je često naštimano kao klopka gdje sitnu pogrešku čovjek plati životom .. Tako je onaj jadnik kod Šibenikika nedavno izgorio u kamionu živ zate jer se nekome na ravnoj cesti, gdje se to ne očekuje, postavio kružni tok. Ti koji postavljaju te znakove trebali bi najprije poslati svoju strinu ili kakavu tecu da vide jel se budu mogle snaći, pa tek onda ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije