Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na Krku

Djevojčica preminula nakon što ju je šogor udario automobilom

policija
Foto: ilustracija
25.07.2014.
u 12:53

Teško ozlijeđena djevojčica odmah je prevezena u bolnicu u Rijeku , no unatoč naporima liječnika preminula je nekoliko sati nakon nesreće

U KBC-u Rijeka na Sušaku preminula je djevojčica s Krka u koju je u četvrtak na šumskom putu u blizini odlagališta otpada Treskavac kod Vrbnika na  Krku udario automobil. Nesreća se dogodila oko 18.30 sati. Prema prvim informacijama automobil riječkih oznaka za čijim je upravljačem bio 27-godišnjak s Krka kretao se  unazad kad je udario u dijete koje se našlo na putu. Teško ozlijeđena djevojčica odmah je prevezena u bolnicu u Rijeku, no unatoč naporima liječnika preminula  je nekoliko sati nakon nesreće. 

Okolnosti prometne nesreće još se utvrđuju u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Rijeci, no na Krku se doznaje da je stradalo dijete iz velike romske obitelji koja još jedina živi u nekadašnjem divljem naselju nedaleko od odlagališta koje je inače ograđeno i zaštićeno. Da tragedija bude veća, vozač automobila koji je udario u dijete je član obitelji, muž najstarije sestre tragično stradale djevojčice.

>> 18- godišnjak sletio s autoceste A1, liječnici se bore za njegov život

Komentara 7

Avatar Feniks
Feniks
14:27 25.07.2014.

Prava informacija: Skupljac otpada Rom pregazio je vlastito dijete.

Avatar pekarr
pekarr
13:17 25.07.2014.

ma najlakse za klinku..unistio je svoj zivot, zivot roditelja i familije. Zeznuto je ta nepaznja.... u sekundi ti se okrene sve.

EP
epulon
17:40 25.07.2014.

Užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije