Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Dubrovniku

Vozačica (89) sletjela niz liticu i preživjela

policija
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
27.03.2017.
u 12:00

Vozačica je izletjela s državne ceste niz 30-ak metara strmu liticu i ozlijedila se te je prevezena u dubrovačku Opću bolnicu.

U Dubrovniku je u ponedjeljak ujutro 89-godišnja vozačica, iz još neutvrđenih razloga, izletjela s državne ceste niz 30-ak metara strmu liticu i ozlijedila se te je prevezena u dubrovačku Opću bolnicu.

Prema informacijama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, teška prometna nesreće dogodila se oko 8,45 sati kad je automobil dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 89-godišnja vozačica, izletio s kolnika i zaustavio se na cesti ispod magistrale, u Ulici Druge dalmatinske brigade, koja od Turističke škole vodi do Parka Orsule.

Na teren su odmah upućene interventne službe, a vozačica je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena za Opću bolnicu Dubrovnik.

Stupanj ozljeda utvrdit će se naknadno, a Ulica Druge dalmatinske brigade zatvorena je zbog očevida.

>> Policija pronašla vozačicu (72) koja je u Šibeniku srušila majku s dvoje djece pa pobjegla!

Komentara 2

RI
rikavac
18:21 27.03.2017.

vozacica 89 godina? To nije vozacica to je mrtvac na cesti. Nemogu da vjerujem da policija dozvoljava kretanje po cesti odobama starijim od 70 godina.

DU
Deleted user
22:52 27.03.2017.

pisete da neznate uzrok pa eto ja cu vam reci ,,videla je bele miseve i prepala se srecom da nije neki mladi par povela na to putovanje ja bi kao vlast posjetio njezinog lijecnika koji dozvoli da ovakove kamikazr voze po cestama drugo policiska postaja bi trebala izvrsiti inventuru vozackih dozvola te starije osobe podvrgnuti lijecnickoj komisiji na pregled i misljenje pa nije ona jedina koja vozi ima ih na tisuce u hr cestama koji su potencijalni uboice a da nisu ni svijesni ko je zaduzen za to i kada ce se poceti disciplinski provoditi ovakovi propusti ,ceka se neka zrtva pa da se nesto poduzme kao i u mnogim slucajevima ,ne ulazi se u srz iz koje nastaju problemi tipicno za nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije