Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna nedjelja u Istri

Vozač poginuo u izlijetanju automobila s ceste kraj Poreča

prometna nesreća
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
29.11.2015.
u 18:22

Pod još nerazjašnjenim okolnostima Renault megane pulskih oznaka kojim je upravljao 85 godišnji vozač izletio je izvan kolnika

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći na cesti Štifanići - Sveti Lovreč na području Poreča.

Kako je izvijestio Operativno - komunikacijski centar PU istarske nesreća se dogodila danas oko 16.10 sati i u njoj je sudjelovalo jedno vozilo. Pod još nerazjašnjenim okolnostima Renault megane pulskih oznaka  kojim je upravljao 85 godišnji vozač izletio je izvan kolnika. Vozač je na mjestu poginuo.

Očevid je u tijeku, a cesta je zatvorena za sav promet. U nesreći koja se dogodila u noći na nedjelju, pet minuta iza ponoći,  na cesti Fažana - Pula, u Citroen Xsari u kojoj se vozilo osam osoba poginule su dvije mlade djevojke, 16 godišnjakinja i 17 godišnjakinja,  četvero njihovih suputnika je teško ozlijeđeno,a  dvije su osobe lakše ozlijeđena.

Zbog neprilagođene brzine 18 godišnja  vozačica, kojoj je izmjereno 0,26 promila alkohola, izgubila je nadzor nad upravljačem, izletjela izvan kolnika i udarila u stablo drvoreda.

>>Poginuo vozač (60), a drugi vozač (19) teško je ozlijeđen

>>Osam osoba u autu: Izletjele s ceste i udarile u stablo. Dvije djevojke poginule, četiri teže i dvije lakše ozlijeđene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije