Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži ga policija

Vozač na brzoj cesti Solin - Klis iz Honde izbacio dva mačića i štene

Solin Klis
Ivana Ivanović/PIXSELL
09.06.2015.
u 23:52

Očevici su kazali da je sve tri životinje zgazio automobil koji je ubrzo naišao tim dijelom ceste.

Policija traži vozača koji je danas prijepodne, na brzoj cesti Solin - Klis, iz Honde Civic izbacio dva mačića i bijelo štene, piše Dalmacija News.

Očevici su kazali da je sve tri životinje zgazio automobil koji je ubrzo naišao tim dijelom ceste.

- Zaprimili smo prijavu, te smo od trenutka dojave odmah započeli krim istraživanje, tragamo za vozačem - kazala je Ana Čepić iz ureda glasnogovornice PU splitsko-dalmatinske.

>>Prometna nesreća kod Babine Grede: Dvije osobe lakše ozlijeđene

>>U sudaru vlaka i stroja za asfaltiranje dvojica mrtvih: 'Mahali smo vlakovođi da se pokuša zaustaviti'

Komentara 18

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
20:03 10.06.2015.

Nadam se da će završiti jednako tako iako je i to premala kazna. Ukoliko je ista osoba roditelj socijalna služba treba mu momentalno oduzeti djecu.

MX
Mister X
03:34 10.06.2015.

Ima nas svakakvih naročito mnogo bolesnih i jako jako bolesnih u glavu !

IB
ivan.biljan68
09:05 10.06.2015.

pa ta je osoba neusporedivo gora od životinja. Postoji prilično načina da se riješi viška životinja. Može ih pokloniti,dati susjedima ili ih ostaviti pred nečijom kućom,snašli bi se nekako,a ovako? Stvarno je zaslužio osudu,ako ne drugu a ono od ljudi koji bi ga ispljuvali,tipičan veliki egoista,koji nema stida ni ničeg ljudskog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije