Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreno jutro

Vlasnik kluba Nec: Stvarno nemam pojma zašto su mi zapalili Audi

audi q7 vrbik
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
21.04.2016.
u 09:00

Požar je podmetnuo mladić u crnoj trenirci koji je pokraj kotača postavio vrećicu koju je polio benzinom i zapalio pa otrčao niz ulicu.

Irfan Zjakić (54), vlasnik zagrebačkog noćnog kluba Nec, u srijedu prijepodne nije odavao dojam zabrinutog čovjeka kojemu je netko upravo zapalio skupocjeni automobil. S okupljenim susjedima gotovo je cijelo vrijeme zbijao pošalice. Njegov Audi Q7 nepoznati mladić u crnoj trenirci i djelomično maskiran šiltericom i sunčanim naočalama zapalio je praktički usred dana, oko 10.30 sati na zagrebačkom Vrbiku.

Počinitelja nije omelo ni što je automobil bio parkiran na nogostupu između tri stambene zgrade i na raskrižju dviju ulica, zbog čega su ga mogli vidjeti i brojni prolaznici. Osim toga, točno pred mjestom gdje je automobil bio parkiran nalazi se i frizerski salon, a ni metar dalje postavljena je nadzorna kamera. Je li kamera snimila počinitelja, za sada zna samo policija koja je odmah nakon paleža izuzela snimke, ali upravo je opis počinitelja kojeg je vidjela zaposlenica frizerskog salona jedan od tragova koje će istražitelji slijediti.

– Postavio je nekakvu krpu ili vrećicu pokraj prednjeg desnog kotača i zatim je polio benzinom i zapalio, a nakon toga otrčao na jug prema Slavonskoj. Vatra je ubrzo zahvatila gumu, nakon čega se proširila na cijeli prednji dio automobila – kazala je očevitkinja.

Dvojica susjeda ubrzo su s vatrogasnim aparatima dotrčala do automobila i počela gasiti požar. U to je vrijeme sin vlasnika Neca kroz prozor njihova stana koji gleda na ulicu gdje je Audi parkiran vidio požar i kazao roditeljima što se događa. Irfan Zjakić se sjurio na ulicu, a ubrzo su stigli i vatrogasci koji su požar ugasili, ali prednji dio automobila ipak je potpuno izgorio.

– Nikakve prijetnje nisam dobivao. Automobil sam parkirao jučer oko šest popodne i od tada je stajao na ulici. Dok ne vidimo tko je ovo napravio, stvarno nemam pojma koji bi mogao biti motiv – kazao je Zjakić.

>>Šef Neca: Petardu je bacio netko iz vlaka, nije tu riječ o bombi

Komentara 10

SA
Samoborac74
09:08 21.04.2016.

Pa ako je to žuto mjesto za invalide, a on nije invalid nije čudno da ga je netko zapalio. S obzirom da pauk ne nosi takve aute logično je da ga jedino mogu potpalit.

HO
horton
09:26 21.04.2016.

Je li to onaj koji redovito pili stupiće (koji sprječavaju parkiranje) ispred svog birca?

LI
liskovaca
09:19 21.04.2016.

ništa je ne znam, ja sam samo komarce zaprašivao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije