Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOSOVO, KNIN

Vlak naletio na tegljač, vukao ga 50 metara

nalet vlaka
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
27.02.2015.
u 20:14

U nesreći nisu ozlijeđeni ni vozač ni strojovođa

Teretni vlak udario je u tegljač danas oko 18 sati u Kosovu pokraj Knina na pružnom prijelazu kod tvornice Knauf, prenose 24 sata. U nesreći nisu ozlijeđeni ni vozač ni strojovođa.

Vlak je prometovao iz Ogulina prema Splitu, a nakon udara vukao je kamion natovaren gipsanim pločama još nekih 50 metara.

>> Mladiće usmrtio vlak dok su na pruzi pozirali za 'selfie'

>> Vlak se zabio u kamionsku prikolicu, najmanje 30 ozlijeđenih

Komentara 4

ME
medenisrceko
20:36 28.02.2015.

Ovak, ja sam bio iza tog šlepera i zbog nesreće sam morao tamo spavati do jutra...mogu samo reči da je sa kamionom poprilično zeznuto preć preko pruge jer ne vidiš dobro prugu ako se posložiš tako da možeš nadvozit one betonske glupost poslje pruge,,i još k tome na kraju Knaufa su vagoni koji stoje, a dosta su daleko pa neznaš dali se kreću ili ne...sve u svemu, rješenje je rampa i gotovo

SC
schwertransport
21:11 27.02.2015.

Na tom prelazu se često dagađaju nezgode. Mislim da bi trebalo reagirat....

ED
Ede
00:57 28.02.2015.

e moj gospon novinar... mislim da je vlak gurao kamion 50 metara, a da ga nije vukao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije