Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lepoglava

Vještačenjem će se utvrditi tko je vozio Mercedes i izazvao prometnu nesreću

policija
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
20.02.2017.
u 17:00

Radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće naložena je obdukcija, vještačenje alkoholiziranosti sudionika i provođenje daljnjih izvida

Poznati su detalji prometne nesreće s poginulim na obilaznici kod Lepoglave u nedjelju oko 16.35 sati. DORH je objavio da je do prometne nesreće došlo kad je vozač Mercedesa, u kojem je bio i jedan suputnik, krenuo u pretjecanje drugog vozila na dijelu ceste s označenom punom središnjom crtom.

Prešao je na lijevu prometnu traku i sudario se s osobnim automobilom iz suprotnog smjera. Mercedes je sletio s ceste i prevrnuo se pri, čemu je 27-godišnjak smrtno stradao, a 44-godišnjak je ispao iz vozila i zadobio ozljede opasne po život.

Radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće naložena je obdukcija, vještačenje alkoholiziranosti sudionika i provođenje daljnjih izvida.

Izdan je i nalog za provođenje kemijsko-tehnološkog vještačenja tekstilnih vlakana kako bi se utvrdilo tko je upravljao Mercedesom u trenutku prometne nesreće.

>> Kobna prometna nesreća kod Križevaca, jedna osoba poginula u sudaru

Komentara 1

ST
Stijena001
18:30 20.02.2017.

Koliko je za tri dana smrtno stradalih u prometu? ovo je totalno crni vikend..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije