Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Umirovljenik preminuo u bolnici nakon frontalnog sudara

nesreća
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/9
16.09.2014.
u 19:37

Fekeža je bio dugogodišnji radnik na održavanju bazena u Tuheljskim Toplicama i prije nekoliko godina otišao je u mirovinu

Stjepan Fekeža (63) iz Svetog Križa pokraj Tuheljskih Toplica preminuo je danas u zabočkoj Općoj bolnici na Bračku, nakon što se oko 16.40 sati sa svojim bijelim golfom dvojkom u Mokricama pokraj Oroslavja, na staroj Zagorskoj magistrali pokraj servisa Berislavić, sudario s vozačem Dacije.

Fekeža je, vozeći iz Zagreba prema Zagorju, skrenuo na suprotni prometni trak i frontalno se sudario s vozilom koje se kretalo iz suprotnog smjera. U nesreći su ozlijeđeni i vozač Dacije te njegov suvozač.

Na mjesto događaja izašao je i istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu.

Inače, preminuli vozač golfa Fekeža bio je dugogodišnji radnik na održavanju bazena u Tuheljskim Toplicama i prije nekoliko godina otišao je u mirovinu. Živio je s nepokretnom ženom, a prije nešto više od tri godine izgubio je i sina koji je preminuo od raka. Susjedi su nam rekli kako je danas rano ujutro išao u berbu grožđa kod gazde sa zagrebačkog području kojem je unazad nekoliko godina održavao vinograd. No, povratak s berbe u rodni Sveti Križ očito je bio koban.

>> Teška nesreća: Kombijem naletjela na skuter i usmrtila dvojicu mladića

Komentara 1

SU
sumar
17:48 16.09.2014.

svi mi znamo kako izgledaju rotirke na policijskim vozilima ali nas isto tako interesira slika od prometne nesreče ne da se naslađujemo nego da vidimo da nije netko naš,a ovi naši novinarčići važno da poberu novce za par riječi ili sliku policijskog vozila kojeg stavljaju na više slika nego ima riječi u tekstu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije