Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u Karlovcu

Vijećnicu županijske skupštine mladić napao u haustoru

Ana Milašinović
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
04.07.2015.
u 08:56

Policija kaže da je riječ o lakšim tjelesnim ozljedama i istražuje slučaj i motive napada.

Vijećnica Karlovačke županije, Ana Milašinović, napadnuta je jučer u haustoru svoje kuće u Radićevoj ulici, u središtu grada.

Kako je rekla policiji, dobila je udarce šakama u glavu od nepoznatog mladića kojeg je zatekla u haustoru kako mokri i koji je ubrzo nakon toga pobjegao.

Policija kaže da je riječ o lakšim tjelesnim ozljedama i istražuje slučaj i motive napada.

Snježana Kirinić, predsjednica stranke Hrvatski laburisti, stranka rada, kojoj i Milašinović pripada, ističe kako se nada da napad nije motiviran činjenicom da je Ana zastupnica nacionalne manjine.

Kirinić ističe i kako je i ovaj napad dokaz njene tvrdnje da Karlovac više nije siguran grad zbog sve učestalijih sličnih slučajeva napada na građane diljem grada.

>>HND najoštrije osudio prijeteće pismo novinaru Dragi Pilselu

Ključne riječi

Komentara 3

PE
perfa57
15:28 04.07.2015.

Ne bih to nikome poželio, no što u cijelom slučaju znači da je vijećnica i srpkinja? Zar nju jače boli nego "običnog" čovjeka.

AJ
ajmo
11:09 04.07.2015.

Ma dećko mokrio i vidio iza sebe nešto strašno i poćeo se braniti i mlatarati od straha pa to je istina a ne to što je Srpkinja ma izgled ga zaplašio .

LA
LaurenceofArabia
15:19 04.07.2015.

Uzasno, sirota zena. Tog klinca treba nauciti pameti i nauciti da se zene ne tuku. Gospodji zelim brz oporavak. Ne ponovilo se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije