Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u puli

VIDEO: Profesor kojeg su pretukli u bolnici izudarao ženu u mesnici

Diana Ross i Michael Jackson
Reuters
30.08.2012.
u 09:12

Nekoliko zaposlenika mesnice pokušalo je razdvojiti sukobljene, a profesor je u jednom trenutku pobjegao iz mesnice kroz stražnja vrata

Petero djelatnika Hitne pomoći jedva je obuzdalo muškarce koji su, prema neslužbenim informacijama, brutalno premlatili sveučilišnog profesora Zlatka Tkalčeca, prenose 24 sata. Profesor se isprva s napadačima posvađao na parkiralištu ispred pulske mesnice u srijedu oko 18 sati. Dvojica muškaraca, najvjerojatnije otac i sin, nasrnuli su na njega.

Drugo poluvrijeme sukoba odvijalo se u mesnici Libero, gdje se tučnjava nastavila. GlasIstre objavio je video na kojem se vidi tučnjava iz mesnice. Fizičkom okršaju između dvojice muškaraca prethodio je verbalni okršaj. U naguravanje muškaraca umiješala se supruga 52-godišnjaka i pritom primila pet profesorovih udaraca šakom u glavu. Nekoliko zaposlenika mesnice pokušalo je razdvojiti sukobljene, a profesor je u jednom trenutku pobjegao iz mesnice kroz stražnja vrata. Djelatnici mesnice pozvali su policiju i Hitnu pomoć. Svi su završili u bolnici na pregledu. Dvojac je, prema pisanju 24 sata, presreo profesora u bolničkom parku te ga brutalno pretukao i kamenjem udarao po glavi.

Profesor je nekako uspio pobjeći i utrčati u prostorije Hitne pomoći, no tada su u Hitnu uletjeli muškarci i ponovno napali profesora. Navodno se u međuvremenu pojavio i treći napadač koji je također nasrnuo na Tkalčeca. Razbacanih papira, stolaca i krvi bilo je posvuda. Iz Hitne su pozvali policiju, no muškarci su se odmah razbježali.

Komentara 166

2M
2much4me
09:22 30.08.2012.

Ako ste objavili profesorovo ime, molim lijepo zašto ne znamo tko su napadači? Očigledno su punoljetni. Čega se bojite, o novinari? Ili da napišem "novinari", tečajaši?

SQ
squalus
09:27 30.08.2012.

Napadači su Cigani, napišite to jasno i čitko!!! Da je bilo obrnuto, da je profesor pokušao ubiti Cigana...svi bi mediji o tome brujali kao rasizam, zločin iz mržnje, javile bi se sve moguće udruge od HHO do Amnestya, predsjednik, zastupnici,, premijer...ali ovako - to su ipak Cigani pa ih moramo istrpiti jer je to njihov "način života".

VO
voland
10:45 31.08.2012.

da je netko ovako udario moju mater bilo bi mu to zadnje u životu bio on profesor,doktor,Hrvat,Rom ili Eskim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije