Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija: Imao je zabranu prilaska

VIDEO Novi detalji stravičnog ubojstva u Zagrebu. Majka ubijene: Bila je trudna

ubojstvo
23.02.2017.
u 13:02

Prema riječima majke, djevojka je bila trudna s drugim muškarcem, a ne s Davidom K., svojim bivšim dečkom koji je osumnjičen za ubojstvo.

Majka Kristine K., 18-godišnje djevojke sinoć ubijene u automobilu ispred zgrade u kojoj živi na zagrebačkoj Volovčici, kazala je kako je njezina kći bila trudna oko dva mjeseca.

Prema riječima majke, djevojka je bila trudna s drugim muškarcem, a ne s Davidom K., svojim bivšim dečkom koji je osumnjičen za ubojstvo i koji se sinoć predao policiji. Majka je kazala da je termin poroda bio 11. rujna.

David K., 19-godišnjak koji je sinoć na Volovčici nožem ubio bivšu djevojku, prvo je pobjegao s mjesta napada, ali se ubrzo nakon toga došao predati u policijsku postaju. Dok majka žrtve tvrdi da su osumnjičenog neuspješno više puta prijavljivali, Hina u policiji doznaje da su, kao i u svakom drugom slučaju, postupali svaki put kad je od njih zatražena intervencija. Djevojku, s kojom je navodno ranije bio u vezi, ubio je oštrim predmetom u osobnom automobilu na parkiralištu, zadavši joj više ubodnih rana kojima je podlegla na mjestu događaja. Osumnjičeni je sin zagrebačkog ugostitelja.

Motivi ubojstva koje se dogodilo oko 21.30 sati u Prilazu sv. Josipa Radnika zasad su nepoznati. Majka ubijene je kazala da je napadač bio prije nekoliko godina njezin dečko koji joj je više puta prijetio. Neslužbeno se doznaje da su muškarca temeljem prijave djevojke za prijetnju prepratili 2015. kad mu je izrečena sudska zabrana približavanja žrtvi i posjećivanja određenih mjesta. Osumnjičeni se ubrzo nakon ubojstva sam predao policiji, rekavši u policijskoj postaji što je napravio.

David K. na svom profilu na Instagramu prije dva tjedna objavio je snimku nadzorne kamere na kojoj se vide policajci, koje je nazvao "smećarima".

– Kad te smećari traže u nedjelju u 8:00 ujutro, a ja ih posmatram preko kamera, na drugoj adresi i u toplom krevetu – napisao je David K. ispod fotografije.

 

Jučer, prije ubojstva, David K. je objavio fotografiju poznatog američkog mafijaša Ala Caponea uz poruku "Bog prašta, mafija ne!"

 

Bog prašta, mafija ne !!

A post shared by David Komšić (@david___komsic)

 

Fotografije na njegovom profilu u međuvremenu su ispunjene uvredljivim i prijetećim komentarima. 

>> Vozač u trenutku prometne nesreće u Vukovarskoj nije bio pod utjecajem alkohola

>> Maskiran upao u zgradu i pucao u vlasnika kafića

Komentara 48

DU
Deleted user
13:23 23.02.2017.

ako ne dobije,a uzgleda da je unistio dva zivota maksimalnu kaznu onda mi nismo pravna drzava!

Avatar Ohjooj
Ohjooj
13:20 23.02.2017.

i koliko će dobiti? mjesec dana pritvora i dvije godine zatvora pa će ga zbog dobrog vladanja pustiti za par mjeseci...?! lik je smeće. policija nemoćna, a sudovi i kazne preblage... fuj

MI
Mimizo
13:49 23.02.2017.

ne vidim da se oglasila i jedna takozvana civilna udruga pa ovdje su u pitanju dva života a vrištali su svi kada je suzavac bačen u onaj klub a pitanje je i da li je bačen jer više o tome nitko ne govori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije