Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje

Veljko Marić pretukao suprugu Marijanu pa vraćen na dosluženje kazne u zatvor

Veljko Marić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
20.09.2016.
u 18:52

Visoki izvor iz Ministarstva unutarnjih poslova potvrdio je Nacionalu da je stradala supruga koja ga je godinama čekala i posjećivala u zatvoru

Veljko Marić, hrvatski branitelj koji je u Srbiji osuđen na 12 godina zatvora zbog ubojstva civila tijekom Domovinskog rata, a privremeno se nalazio na slobodi zbog zdravstvenih razloga, ponovno je završio u zatvoru, i to zbog obiteljskog nasilja, donosi novi broj Nacionala. Prije desetak dana Veljko Marić pretukao je svoju suprugu Marijanu Marić koja ga je svih ovih godina strpljivo čekala, sama podizala djecu, posjećivala najprije u srbijanskim zatvorima, na koncu i u Glini. Budući da je kaznionicu napustio u travnju ove godine, nasiljem nad suprugom prekršio je uvjete za puštanje na slobodu stoga ga je policija privela i odvela u zatvor, u kojem će odslužiti ostatak kazne u trajanju od pet godina.

– Točno je. Veljko Marić priveden je prije nekoliko dana zbog obiteljskog nasilja. Trenutačno se nalazi u zatvoru i, prema svemu sudeći, neće tako brzo van s obzirom na to da je prekršio uvjete za puštanje na slobodu – potvrdio je visoki izvor iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Veljko Marić mora odslužiti ostatak od 12-godišnje zatvorske kazne na koju je u Srbiji osuđen zbog ubojstva civila srpske nacionalnosti Petra Slijepčevića u Rastovcu 1991., a Hrvatskoj je predan nakon dugih pregovora između dvije države.

>> Petir: Veljko Marić se danas ne vraća u glinski zatvor

>> Veljko Marić stigao u Remetinec. Supruga: Sav trud se isplatio

Komentara 118

DU
Deleted user
20:30 20.09.2016.

Sramotno! To joj je hvala! Sad mu treba i za ovo dodati jos koju godinu.

CA
cagaljb
20:22 20.09.2016.

Supruga je zapravo najzaslužnija da je izašao iz zatvora jer je upravo ona molila i apelirala da se javnost angažira oko njegovog slučaja. Uglavnom žalosno, a još jadniji su komentari dežurnih sdp gubitnika kojima je ovaj članak ispušni ventil nakon sdp poraza.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:57 20.09.2016.

opljackao je on i pretukao i svecenika jos osamdesetih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije