Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dim iznad kuća

Veliki požar u Donjoj Stubici: Zapalila se napuštena hala

Donja Stubica, požar
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/15
25.09.2014.
u 16:38

Gusti crni dim nadvio se iznad kuća uz željezničku prugu, a prva je na teren stigla policija, a potom i vatrogasci

Veliki požar izbio je danas oko 14.30 sati u prostorijama nekadašnje tvrtke Stolar Sever u Donjoj Stubici, portal Zagorje.com.

Gusti crni dim nadvio se iznad kuća uz željezničku prugu, a prva je na teren stigla policija, a potom i vatrogasci. Zbog visokog raslinja koje je obraslo u dvorištu firme, pristup požarištu bio je otežan. Pretpostavlja se da se u napuštenim halama zapalila plastika.

Iz Policijske uprave krapinsko-zagorske su izvijestili da se zapalila hala poduzeća koja ne radi. "Ozlijeđenih osoba nema, gašenje je u tijeku", pišu iz policije.

Foto: Matija Topolovec/Pixsell

(Foto: Matija Topolovec/PIXSELL)

>>Požar u "Potrtom kotaču", šteta veća od milijun kuna

>>U Splitu izgorio BMW 6 riječke registracije i Clio iz Dubrovnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije