Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA KOD VODICA

Pripadnik specijalne policije i njegova supruga pronađeni mrtvi, sin nakon bijega uhićen u Tribunju

tribunj, policija, mercedes
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/28
26.03.2017.
u 19:22

Nagađa se da je mladić zločin počinio još u subotu i da je navečer izišao s društvom van, povjerivši se prijateljima kako je “učinio nešto grozno”.

U obiteljskoj kući u Čistoj Velikoj nedaleko od Vodica oko 11.15 sati pronađen je mrtav 45-godišnji pripadnik Specijalne jedinice policije iz Splita. Iz šibensko-kninske policijske uprave potvrdili su da je ubijen 45-godišnjak. Policija je na širem području Čiste Velike pronašla i tijelo njegove supruge u vozilu. Ubojstva nisu počinjena službenim pištoljem ubijenog pripadnika specijalne policije.  Nakon bijega uhićen je sin koji se sumnjiči za ubojstvo.

Policija ga je presrela na cesti kod Tribunja. Bio je u Mercedesu kojeg je policija tražila i htio je pobjeći, no nije uspio. Ubijen je Marin Šunjerga i njegova supruga Silva, a uhićen je njihov sin Tin Šunjerga.

Policija je u subotu stajala ispred kuće policajaca u Čistoj Velikoj, mještani su u šoku komentirali tragediju dok su njihovim selom patrolirali policajci dugim cijevima. Nešto prije 15 sati među okupljenima se pronijela vijest da su “duge cijevi” i na ulicama Šibenika, u naselju Mandalini gdje živi djevojka 19-godišnjaka. Počelo se nagađati kako se ondje u kafiću skriva osumnjičeni i kako ga policija lovi. Oko 15.20 sati u smjeru policijske uprave prošlo je nekoliko blindiranih policijskih vozila. Istodobno je bila okončana policijska blokada u Mandalini i interventna policija pustila je stanovnike da uđu u naselje, prethodno im pregledavši vozila. 

Nagađa se da je mladić zločin počinio još u subotu i da je navečer izišao s društvom van, povjerivši se prijateljima kako je “učinio nešto grozno”. Policija je na intervenciju došla nakon što ih je nazvao šogor 45-godišnjaka kojemu je bilo neobično da mu se ni sestra ni ukućani ne javljaju na fiksni telefon. 

Neslužbeno se spominje kako je 19-godišnjak evidentiran zbog problema sa narkoticima.

Potraga za Mercedesom

Policija je ranije pozvala građane da ukoliko uoče osobni automobil Mercedes E registracijskih oznaka ŠI611FR da o tome obavijeste na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju. To se vozilo dovodi u vezu s današnjim događajem u Čistoj Velikoj, a neslužbeno njime se koristi sin žrtve.

>>Strava u BiH: Pomahnitali muškarac ubio tri osobe

>>Šokantan zločin u Sloveniji: Odrubio glave bratu i baki

Komentara 32

OB
ObrenM
14:22 26.03.2017.

Maloljetnik presudjuje,a na njih zakon gleda sa simpatijom.

SK
skipper_
21:19 26.03.2017.

Počivali u miru, no koliko god ovo ružno zvučalo reći sad kad se ovo desilo - ti roditelji su sami odgojili ovakvu zvijer od sina. Pogledajte samo facebook profil tog lika, ako netko ONAKVO ŠTO nije mogao registrirati kao ekstremno negativno ponašanje. upaliti mu se lampica za uzbunu da sa njegovim djetetom treba nešto hitno poduzeti - onda ja ne znam što je roditeljstvo. Najtužnije od svega što su očevi obično ponosni što im je sin ovakav "fakin" pa još i daju automobile i sl., teško da 19-godišnjak to sam može financijski sebi priuštiti. Sve u svemu velika tragedija. Još jednom RIP jadnim ljudima :(

IH
iron.hide.54966
18:35 26.03.2017.

Dobit će par godina zatvora i kad izađe van počet će to radit opet ali ovaj put možda i za novce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije