Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božić u suzama

Vatrogasac izvlačio tijelo umiruće iz auta, nije znao da mu je to kći

terenaac
Foto: Screenshot
26.12.2013.
u 09:41

Strašna tragedija dogodila se vatrogascu Stevu Whitcombu. Naime, nakon što se na Badnjak u New Hampshireu dogodila teška prometna nesreća, pozvan je da iziđe na teren

Grozna tragedija dogodila se vatrogascu Stevu Whitcombu. Naime, nakon što se na Badnjak u New Hampshireu dogodila tška prometna nesreća, pozvan je da iziđe na teren. Izvukao je tijelo umiruće žene iz terenca, a poslije je obavješten da se radi o njegovoj kćeri Katie Hamilton.

- To je teška tragedija. Božić je, a svi su u suzama. Znam ih oboje, rekao je Ellworth Austin, Steveov kolega. - Njezin otac je izvukao njezino tijelo iz auta, a nije to niti znao, rekao je šerif Quigley. Katie je od ozlijeda odmah preminula. 30-godišnja žena nije ostavila iza sebe samo roditelje, već i svoje dijete.

Komentara 4

VI
Vito
07:50 27.12.2013.

rotten12 i irena001 ---- Vas dvoje očito nikad niste vidjeli stvarnu nesreću pa zato i pišete budalaštine _________________ O tome da ste nekom unesrećenom i pokušali pomoći nemojte niti "p" od pisnuti, jer je očito da i tu gledate samo sapunice, a ne stvaran život oko vas

RO
rotten12
19:41 26.12.2013.

Nije mi jasno kako nije prepoznao osobu u autu?????? Svoju kćer bih prepoznao ma da i iz aviona ispadne.....??????

IR
irena001
07:11 27.12.2013.

što nije znao koji auto mu kćer vozi????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije