Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas na Volovčici

VIDEO Osumnjičenik za ubojstvo djevojke lani usmrtio pješaka. Majka ubijene: Stalno joj je prijetio, uzeo joj je mobitel, razbio auto

David K.
Foto: Žarko Bašić/Anto Magzan/PIXSELL
1/11
23.02.2017.
u 11:00

David K. prije nekoliko godina bio je u vezi s ubijenom 18-godišnjakinjom, a nakon što su prekinuli, počeo joj je raditi probleme.

Sinoć oko 22 sata na zagrebačkoj Volovčici, u automobilu ispred zgrade u kojoj živi, nožem je ubijena 18-godišnja djevojka, a gotovo odmah nakon dojave policija je privela Davida K. (19) kojeg sumnjiče za ubojstvo.

Riječ je o sinu poznatog zagrebačkog ugostitelja koji je lani u travnju Mercedesom naletio na 72-godišnjeg oca osmero djece koji je prelazio zebru na crveno i usmrtio ga. Za vrijeme očevida David K. prijetio je okupljenim novinarima i fotoreporterima da će ih, ako i jedna njegova fotografija izađe u medijima, sve tužiti.

David K. prije nekoliko godina bio je u vezi s ubijenom 18-godišnjakinjom, a nakon što su prekinuli, počeo joj je raditi probleme.

– Napao ju je tu u blizini crkve, pa joj je u studenom prošle godine razbio auto, uzeo joj je mobitel, stalno joj je prijetio da ima novca i da će sve napraviti. Više puta ga je moja kći prijavljivala za maltretiranje, i ja sam bila u policijskoj postaji zbog toga, ali policija na kraju nije ništa poduzela – kazala je majka ubijene 18-godišnjakinje.

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

>>U Zagrebu ubijena žena – osumnjičeni uhićen. U Splitu pokušaj ubojstva – počinitelj u bijegu!

>>Zabila mužu nož u srce - poništena presuda pa je puštena iz zatvora

Ključne riječi

Komentara 121

NI
Nikomah95
08:19 23.02.2017.

@NenadNikolic potpuno se slažem s Vašim mišljenjem. Zašto bi nama politiku zaštite obitelji vodile kojekakve katoličke udruge! Trebali smo to na brigu ostaviti Lalovcu i Milanoviću, moralnim vertikalama obiteljskog života.

OB
ObrenM
07:39 23.02.2017.

Da bi se nesto poduzelo od strane policije i suda treba izgubiti zivot.

BR
Bravo
09:28 23.02.2017.

Još jednom bravo zakonodavcu. Kad muž dođe kući i opsuje ženi zbog njenog zvocanja neka se pripremi na 30 dana Remetinca ako ga prijavi, a važi i obrnuto. Ali zato na ulici niste sigurni. Ne morate se bojati branitelja sa PTSPom jer oni ratuju sami sa sobom i duhovima prošlosti u svojoj glavi. Čuvajte se bahate i bezobrazne mladeži koju su roditelji naučili da novcem mogu sve. Još jedna žrtva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije