Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra

Pronađen vozač koji je ubio beskućnika Fiat Doblom

prometna Istra
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/6
14.02.2016.
u 20:01

Kako se neslužbeno doznaje muškarac je najvjerojatnije stradao u prometnoj nesreći kao pješak, u naletu nepoznatog vozila na njega

Beživotno tijelo muškarca pronađeno je u nedjelju nešto prije podneva uz cestu Baderna – Sv. Lovreč na području Poreča. O pronalasku mrtvog muškarca policiji  je u 11.30 sati dojavio građanin koji je onuda prolazio. Uz policiju na očevidu je bio i županijski državni odvjetnik, a cesta je do kasno poslijepodne bila zatvorena za promet. Kako se neslužbeno doznaje stradali je 51 godišnji beskućnik Zoran Babić koji je živio na ovom području.

Na njega je dok je hodao uz cestu u smjeru Sv. Lovreča u blagom desnom zavoju naletjelo vozilo čiji je vozač pobjegao s mjesta nesreće. Uz cestu su pronađeni  plastični dijelovi i komadi ogledala  retrovizora što je, uz još neka saznanja,  policiju uputilo na pravi trag za vozačem za kojeg se sumnja da je automobilom udario u Babića. Tijelo je odvezeno na patologiju Opće bolnice Pula radi obdukcije. 

Kako je večeras izvijestio Glas Istre , muškarac osumnjičen da je skrivio nesreću vozeći Fiat Doblo  pronađen je i uhićen te priveden na ispitivanje. 

>>Pronađeno tijelo Omanca (26), jedriličara koji je nestao lani u Jadranu

Komentara 7

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
19:43 14.02.2016.

bice horvatincic se vracao sa vikenda

SC
schwertransport
14:20 14.02.2016.

Vozac u bijegu....

DU
Deleted user
22:32 14.02.2016.

Bilo bi dobro vozača opomenut da to više ne radi. Ako se iskreno pokaje kao Horvatinčić treba ga odmah pustit na slobodu s uvjetnom kaznom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije