Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivolovac kod Novske

Ustrijelio trofejnog jelena od 200 kg

jelen
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
04.08.2015.
u 10:22

Strijeljanjem jelena lovce oštetio za 30.000 kuna

        Trofejnog jelena od pet do šest godina i teškog 200 kilograma zasad nepoznati krivolovac ustrijelio je prošloga tjedna. Između petka i nedjelje jelen je ustrijeljen vatrenim oružjem u šumskom lovištu na području mjesta Lovska kod Novske.

Krivolovac je time nadležno lovačko društvo oštetio za 30.000 kuna budući da je ustrijeljeni jelen imao trofejne rogove. Za krivolovcem traga sisačko-moslavačka policija.     

>> Riječaninu u prtljažniku pronašli jelena i pušku

 

Komentara 7

FI
Fisherman
12:17 04.08.2015.

Ne neubijaju i jedni i drugi iz zabave.Lovci ubijaju iz zabave a krivolovci da se prehrane.

DU
Deleted user
23:47 05.08.2015.

Te divljači se toliko namnožilo da će uskoro i u kuće ulaziti. Možda ga je netko odstrijelio jer mu je uništavao usjeve a lovci se obično u takvim situacijama prave nevješti. Zanima me kako moja oranica može podpadati pod lovište, divljač se tu može bez problema hraniti, jer joj je draže jesti mladi kukuruz nego staru suhu travu, a ja sam samo pasivni promatrač. Kažu neki da su čagljevi na deset do dvadeset kilometara od Zagreba.

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
11:08 04.08.2015.

Kako je to točno oštetio lovačko društvo? Tako što ga oni nisu mogli ubiti? Krivolovac, lovac, u čemu je razlika osim što lovci imaju knjižicu da su članovi nekog društva. Licence to kill. I jedni i drugi ubijaju iz zabave....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije