Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj iznude

Upali 64-godišnjaku u kuću, tražili novac, maltretirali mu ženu i sina

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
23.10.2014.
u 16:48

Oba osumnjičenika dovedena su pritvorskom nadzorniku, a protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iznude u pokušaju

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad M.R. (49) i M.Š. (46) koje se sumnjiči da su došli u obiteljsku kuću 64-godišnjaka u Kaštelima.

Stariji huligan sumnjiči se da je tom prilikom tjelesno napao i lakše ozlijedio 20-godišnjeg sina napadnutog čovjeka, koji je stao u obranu oca, a mlađi se obračunao sa 41-godišnjom ženom koja je također pokušala spriječiti napad.

Prilikom odlaska, oštetili su vozilo žrtve, Peugeot parkiran pred kućom. Oba osumnjičenika dovedena su pritvorskom nadzorniku, a protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iznude u pokušaju.

>> Premlaćivali i iznuđivali Šibenčanina zbog nepostojećeg duga

Komentara 1

SI
simeeee
21:02 23.10.2014.

Radi ovakvih slucajeva triba legalizirati pravo čovika da puca u ljude koji mu neovlašteno i nasilno ulaze u dom...Kuća i obitelj je svetinja i niko nema pravo to narušavati, a sva razračunavanja se mogu događati bilo di drugo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije