Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lažne maserke

Upale supružnicima i stan i odnijele im nakit vrijedan 40.000 kuna

policija
Ivana Ivanovic/PIXSELL
05.04.2014.
u 13:07

Tri takve lažne maserke okrale su bračni par B.G. (77) i B.G. (76) u vremenu između 2. i 3. travnja.

Lažne maserke ponovo “operiraju” pa policija upozorava građane, pogotovo one starije životne dobi da ne puštaju u stan nepoznate osobe, koje im nude različite usluge.

Tri takve lažne maserke okrale su bračni par B.G. (77) i B.G.  (76)  u  vremenu između 2. i  3. travnja. Došle su na vrata stana supružnika, predstavile su se kao maserke, a nakon što su ih supružnici pustili u stan, iskoristile su njihovu nepažnju te su ih okrali.

Odnijeli su im nakit vrijedan 40.000 kuna, a da su okradeni supružnici su shvatili 4. travnja, kada su događaj prijavili policiji.  

>> Lažne maserke pokrale 67-godišnjakinju

Komentara 1

MI
miki45
15:21 05.04.2014.

na svakakve glupostin ljudi ------i sad otise izvan hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije