Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Držali se plana

Ukradena tri sata vrijedna 200.000 kuna

policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
31.07.2014.
u 22:50

U kući F. H. sve je kao netaknuto. Nestali su samo satovi iz soba sinova

Susedgradski Lovački put postao je glavno odredište “lovca” na skupocjene satove koji je između 27. i 29. srpnja ukrao satove vrijedne čak 200.000 kuna. Nakon što se namučio penjući se mnogobrojnim stepenicama, obio je vrata kuće u vlasništvu građevinskog poduzetnika F. H. (55). Iz kuće u izgradnji navodno je ukrao tri sata u vlasništvu mlađahnih sinova građevinskog inženjera.

– Ma otkud vam to, nije istina – sin vlasnika kuće na brdu najprije je zanijekao provalu, a potom se predomislio i smireno priznao da su satovi ukradeni. O kojim je satovima riječ nije želio komentirati. Njegov otac navodno sa satovima nema veze i ne zna otkud su ih sinovi nabavili. Cijela obitelj u tom razdoblju noćila je izvan kuće na osami koja je i prije nekome bila trn u oku. F. H. je već prijavljivao da mu huligani devastiraju kuću u gradnji. Ovaj put ništa osim vrata nisu uništili, već su se poslužili dragocjenostima koje su očito ciljano birali. Navodno po kući ništa nije bilo razbacano, kao ni u sobama sinova u kojima su se satovi nalazili. Laptopi i ostala vrednija imovina netaknuti su. Zagrebačka policija intenzivno traga za kradljivcem.

>> Drama u središtu Zagreba: Teglu cvijeća bacio u lopova na motoru

Komentara 2

OB
Objektivno...
23:18 31.07.2014.

A da sinovi nisu kupili čuke od čika Ive iz Remetinca?

VK
vk52
07:23 01.08.2014.

Kako dosli tako osli???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije