Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolijao

Pljačkao po Zagrebu tri godine pa ga uhitili zahvaljujući pomoći građana

Pljačkaš
Foto: PU zagrebačka
1/5
24.01.2015.
u 13:24

Deset razbojništava počinio je u poslovnicima za otkup plemenitih metala u Maksimirskoj ulici, a dva u sportskoj kladionici također u Maksimirskoj ulici, dok je ostala razbojništva počinio u poslovnicima za otkup plemenitih metala u Ilici, Zvonimirovoj ulici i na Iblerovom trgu u Zagrebu

Razbojnik koji je tri godine ‘harao’ Zagrebom, i to uglavnom Maksimirskom ulicom u kojoj je počinio deset od ukupno petnaest razbojstava od 27. veljače 2012. do 7. siječnja ove godine konačno je pao u ruke policije.

Hrvoje I. (30) pljačkao je poslovnice za otkup plemenitih metala i kladionice, a iz svih svojih pohoda izašao je bogatiji za 86.500 kuna, koje je potrošio na kocku. Policija je 15. siječnja u javnost pustila njegove fotografije. Zahvaljujući dojavama građana uhitili su ga tjedan dana kasnije.  

>>Maskirani razbojnik orobio poštu u Kloštar Ivaniću

>>Mladi lopov uhićen nakon sedam provala

Komentara 2

Avatar maraaa
maraaa
17:39 24.01.2015.

na prisilni rad ga sada pošaljite, neka zna da može trošiti samo ono što zaradi. kada jedan dobije kaznu manje će biti pljačke.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
17:54 24.01.2015.

Pa sta su cekali da objave te slike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije