Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo otkriven

Uhićen piroman iz Dubrave koji je zapalio terase kafića, skuter, bankomat...

Nepoznati piroman palio po Dubravi
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
30.03.2015.
u 11:24

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Ivanu F. (28) koji je uhićen i zbog bludničenja nad dvjema djevojkama starim 20 i 21 godinu

Piromana koji je prošle nedjelje zapalio terase dvaju kafića u zagrebačkoj Dubravi, bankomat i motocikl, uhvatila je policija.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Ivanu F. (28) koji je uhićen i zbog bludničenja nad dvjema djevojkama starim 20 i 21 godinu.

Muškarac je, posjetimo, zapalio terasu kafića Mistral u V. Poljanicama te kafić Red Black koji se nalazi u sklopu Konzuma na okretištu tramvaja i autobusa u Dubcu. Plamen je kod tog kafića oštetio i van funkcije stavio bankomat koji se nalazi na ulazu u trgovinu.

Zapalio je i crni skuter zagrebačkih registracija u vlasništvu 28-godišnjaka koji je bio parkiran iza kafića, a vatra je oštetila i prednji dio Seat Ibize koja je bila parkirana pored skutera.

>> Vatrena noć u Dubravi: Vatrogasci trčali s požara na požar - gorjeli kafići, bankomat, skuter...

Komentara 3

OB
ObrenM
15:22 30.03.2015.

Zasto ovakovim manijacima kriti identitet?

OB
ObrenM
15:22 30.03.2015.

Zasto ovakovim manijacima kriti identitet?

ZA
zambezi
15:52 30.03.2015.

Z njim na goli otok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije