Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASAKR U WASHINGTONU

Američka policija: petero ljudi u trgovačkom centru ubio je napadač turskog podrijetla

Pucnjava u shopping centru
Foto: Reuters
1/5
25.09.2016.
u 12:00

Iako je napadač isprva bio bez puške, kasnije su ga nadzorne video kamere snimile dok je mahao oružjem

Američka policija identificirala je napadača na trgovački centar u Burlingtonu, u američkoj saveznoj državi Washington, u kojemu je ubijeno petero ljudi, utvrdivši da je riječ o osobi turskog podrijetla.

Glasnogovornik policije američke savezne države Washington Keith Leary prije toga je u telefonskom razgovoru izvijestio da je osumnjičeni pritvoren, no odbio je objaviti pojedinosti.

Televizijska postaja Komo izvijestila je na Twitteru da je osumnjičeni uhićen u Oak Harboru, oko 30 milja (48 km) jugozapadno od Burlingtona, gdje se dogodila pucnjava.

 Smatra se da je osumnjičeni, čije ime nije objavljeno, u trgovačkom centru u Burlingtonu počeo u petak pucati oko 7 sati po lokalnom vremenu.

Iako je isprva u trgovačkom centru bio bez puške, kasnije su ga nadzorne video kamere snimile dok je mahao oružjem, izvjestio je poručnik Chris Cammock iz policijske postaje Mount Vernon.

>> Troje mrtvih i dvoje ranjenih u pucnjavi u shopping centru

Komentara 5

KL
klasika
11:05 25.09.2016.

Uhićeni je Arcan Cetin - podrijetlom Turčin. Nismo ni sumnjali. VL po običaju krije vijesti od svojih čitatelja.

MA
mario80
10:11 25.09.2016.

islam je islam dragi ljudi...!!!

DU
Deleted user
19:53 25.09.2016.

Krije VL podatke kao da ne živimo u doba interneta..naravno počinitelj je doktor, inženjer, fizičar, psihički bolesnik, filozof sve samo ne terorist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije