Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin iz koristoljublja

Uhićen okrutni ubojica dvojice muškaraca u Slavonskom Brodu

slavonski brod, mjesto ubojstva
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
26.10.2016.
u 23:09

Iz PU brodsko-posavske izvijestili su kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom na okolnosti počinjenja dva kaznena djela ubojstva u Slavonskom Brodu

Policija je uhitila muškarca kojeg se sumnjiči da je u ponedjeljak ubio Marinka Tomića (49) i Luku Ćosića (80).

Iz PU brodsko-posavske izvijestili su kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom na okolnosti počinjenja dva kaznena djela ubojstva u Slavonskom Brodu. Naime, policija sumnjiči 30-godišnjaka da je dana 21./22. listopada, u  kući u Ulici Vatroslava Lisinskog iz koristoljublja hladnim oružjem ubio 49-godišnjaka. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem potvrđena je sumnja da je osumnjičeni 30-godišnjak u ponedjeljak, 24. listopada oko podneva, također hladnim oružjem, iz koristoljublja u obiteljskoj kući ubio 80-godišnjaka u Reljkovićevoj ulici.

Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose kaznenu prijavu županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teškog ubojstva. Osumnjičeni je u srijedu oko 22 sata predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske na daljnje postupanje.

Podsjetimo, dojavu o prvom ubojstvu u ulici Vatroslava Lisinskog djelatnici policije zaprimili su u ponedjeljak u 15 sati, a dolaskom na mjesto događaja zatekli su mrtvo tijelo 49-godišnjeg Tomića. Prema, za sada dostupnim podacima, na njegovu se tijelu nalazila jedna ubodna rana u predjelu srca. Samo šest sati poslije, oko 20.45 sati u policiji su zaprimili dojavu o još jednom događaju s tragičnim ishodom.

U Ulici Matije Antuna Reljkovića podstanarka je primijetila kako u domu njezina gazde, 80-godišnjeg Luke Ćosića, kojeg je zadnji puta vidjela tog poslijepodneva, ne gori svjetlo. Zabrinuvši se da mu nije pozlilo, sa susjedom je pozvala Hitnu pomoć i policiju. Po dolasku na mjesto događaja djelatnici policije zatekli su mrtvo Ćosićevo tijelo na kojem je bilo više rana. U sklopu istrage nad tijelima obojice ubijenih muškaraca određena je obdukcija. 

Komentara 6

JE
JerkoKC
08:22 27.10.2016.

Što je to u čovjeku da napravi takvu gnjusnost?

KA
KaNiDora
10:12 27.10.2016.

Osobe su ubijene nedaleko jedna od druge, skoro u isto vrijeme, i na identičan način - odvijačem, pa je Hrvatska policija pravilno zaključila da ubojstva nisu povezana.....🙄

MP
mparac3
23:46 26.10.2016.

Podsjetimo - policija je sluzbeno priopćila da ubojstva nisu povezana, mada je sve upućivalo da jesu, dezimformirala i obmanula javnost....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije