Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Uhićen nasilnik koji je pet godina zlostavljao suprugu pred djetetom

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
27.08.2015.
u 15:47

Sve se to odvijalo pred očima njegove osmogodišnje kćeri koja je živjela pod stalnim pritiskom i strahom za majku

Pet godina fizičkog zlostavljanja, silovanja i prijetnji pretrpjela je supruga nasilnika protiv kojeg je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu pokrenulo istragu zbog više kaznenih djela, od onih protiv spolne slobode i prijetnji do nedozvoljenog posjedovanja oružja.

Zlostavljač (27) je od 2010. do srpnja 2015. godine u više navrata prisiljavao suprugu na spolne odnose, šamarajući je, stišćući joj ruke, gušeći je i stavljajući joj jastuk na glavu. Sve je to bilo popraćeno prijetnjama da će je ubiti ili istući ako ga odbije. Rukama ju je udarao po glavi i tijelu, omalovažavao je i vrijeđao, pa je živjela u stalnom strahu za goli život. Sumnja se da ju je 8. prosinca 2011. više puta udario zatvorenom šakom po glavi i rukama te joj slomio lijevu podlakticu.

Sve se to odvijalo pred očima njegove osmogodišnje kćeri koja je živjela pod stalnim pritiskom i strahom za majku.

- U nekoliko navrata fizički je zlostavljao, vrijeđao i omalovažavao dijete - tvrde u ŽDO-u, koje istražuje i kazneno djelo povrede prava djeteta. Uz to, ilegalno je nabavio i čuvao prerađeni revolver sa streljivom. Zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenih djela, određen mu je istražni zatvor. 

>> Mladić sa sobom nosio opasni vojni eksploziv pentrit

Ključne riječi

Komentara 5

LA
LANA555
17:36 27.08.2015.

Ped......r Pohvala policiji sad ga polomite.

YU
yurkov
18:38 27.08.2015.

Hahaha, pa takvih debila ima u mojoj ulici nekoliko, i niko im ništa ne može, jedna od njih je jednom zvala pandure, a nakon toga ju je ubijao batinama još više, jadnici nije palo napamet ponoviti istu gresku

DJ
djordje
01:27 28.08.2015.

vjerojatno možda nisam u pravu, ali u praksi uglavnom prijavljuju žene lažno,one koje dobiju dobre batine te šute ko zalivene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije