Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istražni zatvor

Uhićen muškarac koji je spolno zlostavljao dijete

silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
18.04.2014.
u 16:09

Nakon ispitivanja zamjenik državnog odvjetnika za mladež donio je rješenje o provođenju istrage i predložio sucu određivanje istražnog zatvora

Mlađem muškarcu s riječkog područja (28), osumnjičenom zbog tešog kaznenog djela protiv spolne slobode, sudac istrage riječkog Županijskog suda odredio je istražni zatvor.

Nakon ispitivanja osumnjičenika koji se tereti da je spolno zlostavljao dijete zamjenik državnog odvjetnika za mladež donio je rješenje o provođenju istrage i  predložio sucu određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti da bi osumnjičeni mogao ometati  istrage i utjecati na svjedoke te zbog opasnosti od ponavljanja djela.

>> Djevojčica (14) u zadaćnici: Silovao me tetak. Zar je to normalno?

Komentara 1

RO
rojnik
19:26 18.04.2014.

Za takve pedofile, po meni je minimalna kazna kastriranje,može i kemijsko, ali ja sam za "pravo".Da se radi o mom djetetu bio bih mu sudac a i izvršitelj kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije