Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH DUBROVAČKE POLICIJE

Uhićen Crnogorac koji je u stražnjem sjedalu skrivao oko devet kilograma marihuane

Marihuana
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/2
29.11.2016.
u 13:10

Njegovo ponašanje je bilo sumnjivo policajcima i carinicima koji su ishodovali nalog za pretragu, nakon čega su u vozili našli drogu.

Dubrovačka policija opet se može pohvaliti dobrim ulovom na granici, nakon što su 28. studenog oko 10 sati na graničnom prijelazu Metković u vozilu crnogorskih oznaka našla malo manje od devet kilograma marihuane. Vozilom je upravljao 29-godišnji državljanin Crne Gore, a droga je bila pakirana u 16 paketa i skrivena u stražnjem sjedalu.

Kao i u svim dosadašnjim situacijama, kada je 29-godišnjak došao na granični prijelaz, njegovo ponašanje je bilo sumnjivo policajcima i carinicima koji su ishodovali nalog za pretragu, nakon čega su u vozili našli drogu. Osumnjičeni je priveden na policiju na ispitivanje, nakon čega mu slijedi dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku.

Inače, prije par dana dubrovački policajci i carinici na graničnom prijelazu Klek također su zaplijenili znatne količine marihuane. U tom se slučaju radilo o oko 60 kilograma, a droga je nađena u specijalno napravljenom bunkeru priključenog vozila kojim je upravljao albanski državljanin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije