Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Osijeka

Udario u dva parkirana vozila pa završio u kanalu, teško je ozlijeđen

Osijek nesreća
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
29.05.2015.
u 16:48

Prije desetak godina poginuo mu je stariji brat u sudaru s kamionom na osječkoj obilaznici, M.A. je tada bio suvozač.

Gotovo pola sata izvlačili su vatrogasci iz automobila 36-godišnjeg M.A. iz Višnjevca koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u tom osječkom prigradskom naselju danas iza 14 sati. 

Udario je, pričaju očevici, najprije prednjim krajem svoje Opel Astre u prednji dio Mercedesa parkiranog na kolnom ulazu. Slupani Mercedes završio je u kanalu. Tu nije kraj, dvadesetak metara dalje Astra je "očešala" parkirani Renault da bi na koncu, 80-ak metara dalje, i M.A. sletio u kanal, a automobil se doslovce zabio "nosom" u zemlju. Sve je započelo pred kućnim brojem 97b i završilo na 105, a samo stotinjak metara dalje i sam vozač stanuje. 

Vozač je ostao ležati preko svog i suvozačevog sjedala, u polusvjesnom stanju. Inače, prije desetak godina poginuo mu je stariji brat u sudaru s kamionom na osječkoj obilaznici, M.A. je tada bio suvozač. 

>> 'Naredali' se na semaforu: Četvero ozlijeđeno u lančanom sudaru sedam automobila 

>> Sletio u kanal, zabio se u betonske stupove i poginuo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije