Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučio životinju

Udarao psa palicom po njušci i lomio mu zube

hrvatski ovčar
Foto: Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL
28.07.2015.
u 12:51

Zlostavljaču prijeti zatvorska kazna u trajanju do šest mjeseci.

Policija će zbog mučenja životinje nadležnom državnom odvjetništvu kazneno prijaviti 65-godišnjaka s područja Velike Kopanice u Brodsko-posavskoj županiji.

Kriminalističkim istraživanjem i veterinarskim pregledom utvrđeno je kako je muškarac svog hrvatskog ovčara kod svoje vikendice tijekom srpnja u više navrata udarao tupim predmetom, vjerojatno drvenom palicom, u predjelu njuške.

Na taj način polomio mu je više zubi na donjoj i gornjoj čeljusti. Pas je od muškarca oduzet i dodijeljen na skrb drugoj osobi. Zlostavljaču prijeti zatvorska kazna u trajanju do šest mjeseci.

>> Donosimo detalje slučaja okrutnosti koji je zgrozio Hrvatsku

>> Čekićem zatukao konja jer je konj ugrizao ždrijebe!?

Komentara 13

OS
osica
12:58 28.07.2015.

Ljudska okrutnost nema granica. Šest mjeseci mu prijeti, može li više , zavrijedio je ?

ZA
Zagabria68
14:55 28.07.2015.

napišite ime i prezime te kukavice nek svi znaju!

ME
Merlin
13:13 28.07.2015.

samo šest mjeseci??? nu, vrijeme je da se naš zakon uskladi s EU i kazne pooštre...svaka osoba koja je u stanju napraviti tako nešto nemoćnoj životinji potencijalni je silovatelj, ubojica ili slično, to je dokazano u više američkih studija na zatvorenicima koji služe kaznu zbog različitih teških kaznenih djela. kad će naš ministar pravosuđa napravit takvu jednu studiju? nikad, naravno jer baš ga briga, njemu je bitno da mu njegov ured i dalje uredno radi ovrhe i gomila lovicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije