Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pištoljem ubio 60-godišnju ženu

Otac uhićenog: 'Nije pri čistoj pameti. Drogirao se, pušio je onaj Galaxy'

ubojstvo Međimurje
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/15
06.04.2017.
u 20:41

Ubojstvu je navodno prethodila svađa, no još nije poznato oko čega.

U selu Piškorovcu u Međimurskoj županiji jučer oko 16.10 sati 24-godišnji Senad Oršuš ubio je vatrenim oružjem Milku Remenar (60). Odmah je uhićen i priveden. Pronađen je i pištolj kojim je ubojstvo počinjeno. I ubojica i žrtva su iz sela Domašinca, a ubojstvo se dogodilo u obiteljskoj kući u Piškorovcu, naselju u općini Mala Subotica u koje je M. Remenar dolazila prodavati namirnice.

Ubojstvu je navodno prethodila svađa, no još nije poznato oko čega. - Kad sam Senada pitao zašto je to učinio, rekao mi je da nije bilo namjerno. On nije svjestan što je napravio, nije pri čistoj pameti i njemu mozak ne funkcionira normalno. Prije par godina počeo se drogirati, pušio je onaj Galaxy (sintetičku marihuanu). Poznavali smo tu gospođu, i mi i on, i nikad nismo imali problema. Kad je vidio što je učinio, odmah se predao - kaže Senadov otac Damir Oršuš. Ne zna kad je i gdje Senad nabavio pištolj. Veli da ga je negdje kupio. Uhićeni je otac petero djece, a u Piškorovcu je poslijepodne pio s poznanicima. Tad se u automobilu dovezla M. Remenar.

- Ona je često, nekoliko puta mjesečno, dolazila autom u selo prodavati hranu, od pilića i jaja do voća i povrća. Ovi su u kući pili kad je došla prodati jaja. Što se u tom trenutku dogodilo, ne znam. Kad sam došao na mjesto događaja, vidio sam sam tijelo kako leži - kaže Adam Oršoš, predsjednik Mjesnog odbora. Ubijena je žena imala OPG i bavila se poljoprivredom. U Domašincu kažu da su ju prije ubojstva vidjeli kako u automobilu prolazi Ulicom Pere Pintara, u kojem živi obitelj S. Oršuša. Nakon toga krenula je prema Piškorovcu.

Rođaci uhićenog kažu da je riječ o mladiću koji je rijetko podizao glas. - S obitelji je odlazio u Zagreb, mislim da su tamo prosjačili da nešto zarade. Dan prije ovog zla vratio se iz Zagreba, a što se dogodilo da je to učinio, ne znam. Svi smo u šoku - kaže rođakinja.

>>Tinovi su prijatelji u panici. Policija temeljito istražuje narkoseanse

>>Zašto su o stravičnom zločinu šutjeli prijatelji Tina Šunjerge?

Ključne riječi

Komentara 41

DU
Deleted user
17:56 06.04.2017.

Zašto nije spomenuto da je Piškorovec naselje manjine s kojom ima sve više problema u Međimurju.

KV
kvatrić
18:12 06.04.2017.

Naša druga po redu najvažnija manjina, pridonosi obogaćivanju Hrvatske različitošću.

AN
Antiflašist
21:41 06.04.2017.

I tako je parazit ubio domacina, on 24godine, petero djece, naravno nastancao ih samo radi socijale, ona 60 radi, trudi se da prezivi i placa poreze, drugim rjecima uzdrzavala je vlastitog ubojicu. Ne sumnjam da ce parazit odsjediti vise odd 2 godine, ima petero djece, idealan otac, malo neuracnjiv, priapdnih privilegirane manjine, nek ne ide u zatvor, to je diskriminacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije