Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija demantirala

Ubojica roditelja nije ubio svog psa: Zeus je živ i zdrav

Zeus pad od Tina Šunjerge
Foto: Facebook
1/9
28.03.2017.
u 12:24

Zasad se, kažu iz policije, ne zna tko je preuzeo brigu o psu

Nakon što se u medijima proširila vijest da je Tin Šunjerga (19) nakon što je ubio svoje roditelje u Čisti Velikoj, ubio i svog psa, policija je demantirala tu informaciju. Naime, ta lažna informacija se počela širiti kada je jedna susjeda rekla da je u kobnoj noći i pas prestao lajati. 

- Tijekom policijskog postupanja pas je bio kod kuće. Tko je sada preuzeo brigu o psu, nije poznato - rekla je za 24 sata glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor demantiravši priče da je ubojica likvidirao i psa Zeusa. 

> > Ubojica roditelja skriven stigao na ispitivanje u Državno odvjetništvo

> > Ubio majku i oca pa se time 'hvalio' na tulumu. Ušao je u Mercedes i dovezao do Zagreba...

Komentara 10

LU
lukivoda
13:11 28.03.2017.

stvarno to je olakšavajuća okolnost kaj nije i pesa strelil,vrlo dirljivo od njega.

VE
verica2
13:25 28.03.2017.

Tko voli životinje, voli i ljude i tko ne voli životinje, ne voli ni ljude - mantra je ljubitelja "kućnih ljubimaca". Izgleda da ipak nije tako.

DU
Deleted user
00:06 29.03.2017.

Komentari tipični balkanski, pa to je bio obiteljski pas, pokojnica je isto imala sliku psa na svom profilu, ne treba se radovati ničijoj smrti niti ljudskoj niti životinjskoj, s time da životinja napada jedino kad se osjeća ugroženom, čovjek (baremm većina ) iz čiste obijesti i zlobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije