Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBLJANA

Ubio slovenskog policajca, pa izvršio samoubojstvo

Policija - Slovenija
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
29.06.2016.
u 15:01

Okolnosti zločina još se istražuju

Slovenski policajac iz Brežica umro je u bolnici nakon što ga je u srijedu ujutro nožem u grudi ranio nepoznati napadač koji je potom izvršio samoubojstvo, objavila je policija.

Ravnateljstvo policije potvrdilo je incident bez navođenja pojedinosti i navelo da se okolnosti zločina još istražuju.

Mediji prenose da je napadač strani državljanin, koji je s mjesta zločina pobjegao prije nego što je stigla policija i kasnije pronađen mrtav.

Napadi na policajce u Sloveniji nisu rijetki i zadnjih je godina bilo više takvih slučajeva.

Početkom tjedna na sudu u Ljubljani potvrđena je pravomoćna presuda muškarcu koji je lani nedaleko od Ljubljane napao policijski automobil namjerno se zaletjevši u njega iz suprotnog smjera.

Pritom je jedan policajac poginuo, a drugi teško ranjen. Ubojica Samo Trdin, bivši suprug slovenske diplomatkinje, osuđen je na 30 godina zatvora, maksimalnu kaznu za ubojstvo s predumišljajem.

>> Ispitan policajac osumnjičen da je ubio dvije žene

Komentara 7

MA
matildica
18:51 29.06.2016.

uh jesu li mu priznali ozljedu na radu sigurno posao nije obavljao sa dužnim poštovanjem ljudi on nije pazio

MX
Mister X
21:19 29.06.2016.

Ne znam ne piše što su radili tim ljudima na carini kad su tako nasilno reagirali. Gadno je kad nosiš novac od prodane kuće ili neke prodavaonice iz eu i carinici se odluče da ti otmu više stotina tisuća euraura . Vijerujem da su po zakonu u pravu ali neki oštećeni to teško podnose....

SU
subara
08:59 30.06.2016.

kakvi su šu..pci nije ni čudo što ih napadaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije