Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koban hitac

'Ubio mi je brata iako je sa mnom bio u svađi'

Pavo Grgašević
Foto: Vedran Balen
24.04.2014.
u 11:45

Crnac je nakon svađe i naguravanja s udaljenosti od pola metra u glavu pogodio Grgaševića koji je preminuo nakon dva dana

– Nisam ga ubio. Bez razloga me napao i udario šakom, a ja sam ga samo ranio u samoobrani. Možda se i sam ranio. Tako se na jučerašnjoj glavnoj raspravi na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu branio Ivan Crnac (76) iz Bebrine, optužen da je 23. studenog prošle godine hicem iz pištolja ručne izrade, za koji nije imao dozvolu, ubio Pavu Grgaševića (59) iz susjednih Banovaca. Prema optužnici, Crnac je nakon svađe i naguravanja na raskrižju u Bebrini s udaljenosti od pola metra u glavu pogodio Grgaševića koji je preminuo nakon dva dana.

– Vidio sam kako Grgašević nakon kraćeg naguravanja pokušava optuženom uzeti revolver koji je izvadio iz džepa. On je, međutim, zakrenuo ruku i upucao ga – svjedočio je vozač Ivan Brtan koji je kobni događaj promatrao iz cisterne za prijevoz mlijeka koje je preuzimao od Grgaševića.

Pokojnikov brat Mato Grgašević tvrdi da je on, a ne njegov brat bio u sukobu s optuženikom. Njihove razmirice traju već desetak godina. Braća su se, naime, bavila prikupljanjem mlijeka za velike otkupljivače, a jedan od proizvođača bio je i Crnac koji nije imao markice s bar kodom za analizu pa je Mato odbijao preuzeti njegovo mlijeko. To ga je, kaže, naljutilo.

>> Policajac ubio svoju djevojku i sebe dok je u sobi spavala njezina kći

Komentara 1

MX
Mister X
11:55 24.04.2014.

'Ubio mi je brata iako je sa mnom bio u svađi' Ima li on brata ili sestru ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije