Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dobi između 18 i 29 godina

U Zagrebu uhićeno petero dilera

marihuana
Foto: PU zagrebačka
03.07.2015.
u 11:14

Jedan od uhićenih u stanu je imao i pištolj Crvena Zastava, za što je također prijavljen

Zagrebačka policija uhitila je petero osoba u dobi između 18 i 29 godina koje sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, omogućavanju trošenja droga i nedozvoljenu trgovinu. Kod Ivana J. (27) kojeg se sumnjiči za preprodaju droge, policija je pronašla 36,7 grama MDMA, tri tablete MDMA, 166,8 grama amfetamina, 100 grama marihuane, 5,8 grama halucinogenih gljiva, vagu i veću količinu tableta za potencija. Kod drugih sumnjivaca, među kojima je i jedna djevojka (18) također je pronađena droga.

Sumnja se da su je nabavljali od Ivana J. Jedan od uhićenih, J. P. (29) u stanu je imao i pištolj Crvena Zastava, za što je također prijavljen. Ivan J. i J. P. predani su pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Komentara 2

TA
tamanitelj
11:42 03.07.2015.

Hval bogu nisu došli u Rijeku ,,hi ,hi , ajmo oSTOJA AKCION

Avatar Mateo_Zagreb
Mateo_Zagreb
23:30 03.07.2015.

pa ima dilera kad nitko nema posao... ali sretan sam da su njih uhvatili :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije