Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li gdje su?

U zadnjih sedam dana nestalo 9 osoba. Četiri su maloljetne

nestali,Romana Sarah Dražić
Foto: nestali.hr
1/8
18.04.2014.
u 12:11

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Nestanak ukupno devet osoba, od čega četiri maloljetne, prijavljen je policiju u posljednjih sedam dana.

Martina Dekanić (17) nestala je 12. travnja u Zagrebu.Visoka je 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. Udaljila se s adrese Svetog Mateja u nepoznato. U vrijeme odlaska bila je odjevena u crnu vestu, plave traperice i tenisice.

Romana Sarah Dražić (17) posljednji put viđena je 11.travnja u Bedekovčini. Visoka je 165 centimetara, ima ravnu crnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Sabatin Gagulić (16) nestao je 14. travnja u Osijeku. Visok je 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.  Vinkovačka cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Ivanko Martinović (33) nestao je srijedu u Buzdohanju iz Novog naselja. Visok 175 centimetra, ima crnu kosu, zelene oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Elvis Posavec (31) nestao je 12. travnja u Zagrebu iz Vinogradske ulice. Visok je 175 centimetara. U vrijeme odlaska bio je odjeven u gornji dio trenirke, plave traperice i crne tenisice.

Antonela Barić (16) nestala je jučer s adrese Sv. Matej u Zagrebu. Visoka je 160 centimetara, ima ravnu plavu kosu, male plave oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. U vrijeme odlaska bila je odjevena u gornji dio trenirke, traperice i tenisice.

Tihomir Romić (48) posljednji put viđen je 14. travnja u Kosorovoj ulici u Zagrebu. Visok je 167 centimetara, ima sijedu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. U vrijeme odlaska bio je odjeven u zimsku jaknu crne boje, sive hlače i smeđe cipele.

Filip Romić (20) nestao je 15. travnja s Korčule iz Ulice 96. Visok je 182 centimetra, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U vrijeme odlaska bio je odjeven u plavi džemper s crvenim rubom, traperice ili crni dres te svijetlo smeđe gležnjače.

Raduna Stojsavljević (52) nestala je 14. travnja iz ulice Eugena Kumičića u Slavonskom Brodu. Visoka je 170 centimetara, ima plavu kosu i slabije je tjelesne građe. U vrijeme odlaska bila je odjevena plavu majicu sa zelenom kapuljačom, plave hlače i crne tenisice.

Od 7 nestalih osoba iz prošlog tjedna, pronađena je jedna osoba. Policija još uvijek traga za Gordanom Feratović, Pamelom Jurić, Markom Njegovanom, Klein Petrom Šorgić, Kristijanom Špeharom i Josipom Zmajlom.

Komentara 1

SB
sbuhin
12:51 18.04.2014.

trgovina organima ili prodaja roblja u inozemstvu ili zuhelteri što prodaju mlade cure kao prostitutke a zaradu zadržavaju sebi.....samo mali dio dobiju cure.Sve je to strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije