Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob pokraj Virovitice

Izbo vršnjaka koji ga je napao u sačekuši

Policija
Foto: Informativni centar Virovitica
04.07.2015.
u 14:20

Mladiću (17) krvarenje su zaustavljali ručnicima

Jedan iz grupe mladića koji su u petak oko 2 sata priredili "sačekušu" 17-godišnjaku u Bušetini pokraj Virovitice teško je ozlijeđen nakon što ga je napadnuti 17-godišnjak više puta nasred ulice u samoobrani nožem ubo u leđa, piše Informativni centar Virovitica.

Nakon što je desetak uglavnom maloljetnih osoba napalo mladića, u obranu mu je priskočilo nekoliko prijatelja. Metež koji je nastao smirio se nakon što se ozlijeđeni mladić s krvavom flekom na majci srušio na pod.

Neki od mladića potom su se razbježali, a ranjenom 17-godišnjaku prijatelji su ručnicima pokušavali zaustaviti krvarenje sve dok nije stigla Hitna, koja ga je prebacila u Opću bolnicu Virovitica. Napadač je priveden u policijsku postaju na ispitivanje. 

>>'Izbo ju je nožem, a u stanu je bilo tek nekoliko kapljica krvi'

>>Muškarca iz Kutine mladić izbo nožem u Puli

Komentara 11

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
14:50 04.07.2015.

Mora se stati na kraj, huliganima koji napadaju hrabro u čoporu. Da je Luka Ritz bio naoružan, možda bi danas još uvijek bio među nama.

GO
gornjasica
16:27 04.07.2015.

Sad će još nadrljati pred sudijom ,jer ga je ubo u leđa..Bit će imali su loše djetinjstvo,,bili su maltretirani. .budeš napadnut ,braniš se i nadrljaš...Kao onaj svećenik ,što se branio...da ne nabrajam ima ih koliko hoćete...Moja parola je:Brani se narode od bandi...

BF
bf2
18:35 04.07.2015.

Sada će taj čopor dobro razmisliti hoće li opet nekoga napasti. Dečko se branio i svaka mu čast na tome,da su ga poslali na traumatologiju ne bi ni odgovarali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije