Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdan u metropoli

Krvavi Božić u Zagrebu: U sukobima teško ozlijeđena četvorica muškaraca

zagreb Trg bana Jelačića
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/2
26.12.2014.
u 13:42

M. Š. nožem je izbo B. M. pa se pokušao ubiti

Nakon kratke svađe, M. Š. (46) nožem je izbo B. M. (48) na Badnjak oko 12.40 sati u obiteljskoj kući 46-godišnjaka na zagrebačkoj Ferenščici. Nakon toga pokušao je ubiti i sebe. Ubrzo su na mjesto događaja stigle policija i hitna pomoć koja je ozlijeđene muškarce prevezla u KB Dubrava u KBC Zagreb. O motivima sukoba policija zasad ne želi nagađati. Napominju da je u tijeku kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznate okolnosti koje su prethodile verbalnom, a onda i fizičkom sukobu. 

Niti božićno jutro u Zagrebu nije prošlo bez sukoba i teško ozlijeđenih. Četvoricu mladića prvo je oko četiri sata ujutro napala grupa nepoznatih počinitelja ispred noćnog kluba Urnebes na zagrebačkom Trnju. Jedan od njih, M. P. (28) teško je ozlijeđen, dok su njegovi prijatelji prošli s lakšim ozljedama. Svima je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju. Sat vremena kasnije, na Kennedyjevom trgu u Zagrebu, nepoznati dvojac posvađao se s 19-godišnjim A. V. i pretukao ga. Policija nastoji utvrditi okolnosti i tih dvaju sukoba, ali zasad ne daju više informacija.

>> 'Ujo i teta ležali su mrtvi u lokvi krvi'

Komentara 42

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
16:06 26.12.2014.

Sve troskove koji su proizisli ovim"Krvavim Bozicem"(policija,zdravstveno,bolnica...)ucesnici trebaju da sami plate,a ne porezni duznici.Samo zato da im na pamet ovake gluposti ne padaju na pamet!

Avatar japunduša
japunduša
14:15 26.12.2014.

Evo ti ga na. Nezadovoljstvo vlastitim životom plaća prvi koji naleti.A najdraži su mi ovi "hrabri", njih najmanje dvoje na jednoga.

LE
lektor
14:17 26.12.2014.

Da "krvavi Božić"!? Svašta i od vas, kao da ste EPH-ov Zornjak. Inače, neki su opančari u gradskoj službi preimenovali Ferenčicu u Ferenščicu, a vi ih slijedite. Kao što neki PešČenicu (pesko belego!) pišu Pešćenica... I t. d.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije