Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt na autocesti

U slijetanju automobila poginula vozačica (29)

nesreća
Foto: JVP Nova Gradiška
22.01.2016.
u 13:44

Teška prometna nesreća dogodila se jutros na autocesti Bregana - Lipovac

Vozačica (29) automobila slovenske registracije smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 4 sata dogodila na autocesti Bregana - Lipovac kod Starog Petrova Sela.

Slovenka je vozila u smjeru Zagreba, no automobil je u jednom trenutku prešao preko zaustavnog prometnog traka na zemljanu površinu sa sjeverne strane, gdje je u kretanju udario u kosinu vodopropusnog kanala. Nakon toga je došlo do višestrukog prevrtanja automobila te na kraju udara u zaštitnu ogradu.

Vozačica koja je bila sama u automobilu na mjestu je poginula. 

>> U požaru smrtno stradao 89-godišnji starac

Komentara 2

SC
schwertransport
15:37 22.01.2016.

Umor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije