Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija traži pomoć

U sedam dana nestale tri osobe. Jeste li ih vidjeli?

nestali
Foto: nestali.hr
1/3
17.04.2015.
u 09:29

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj su nestale tri osobe, od kojih je jedna maloljetna

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj su nestale tri osobe, od kojih je jedna maloljetna. Policija još traga za Sabinom Bajrić, Nenadom Horvatom, Marijanom Kojadinom, Marijanom Kovačević i Kristinom Zrilić.

Faik Beširević (62) u utorak se, 14. travnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Sveti Duh, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Ana Marjolović (19) u četvrtak se, 16. travnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Luke Kaliterne, u nepoznato. Visoka je 182 centimetra, ima smeđu kosu, velike kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Na lijevom obrazu ima mali madež. U trenutku odlaska bila je odjevena u svijetloplave tajice, crnu kožnu jaknu i smeđe tenisice.

Izidora Plavić (17) u subotu se, 11. travnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Albinijeva ulica, u nepoznato. Visoka je 171 centimetar, ima plavu kosu, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevom obrazu ima vodoravan ožiljak dužine 4 centimetra, dok u desnoj nosnici nosi piercing. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu zimsku jaknu, bež vestu, traperice i crne tenisice.

Ako ste vidjeli osobu, molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Komentara 1

Avatar ucjena
ucjena
10:00 17.04.2015.

to se nestajanje nemoze razumjeti, u danasnje vrijeme u tako maloj drzavi, kamere, policije, lociranja, mob, a i nikad se nezna , kad se netko nade, pa da ulije nadu ljudima, mozda bi se svi vise trudili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije