Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNA SUBOTA

U riječkom akvatoriju stradala dva ronioca - jedan od njih preminuo

policija
ilustracija
18.10.2014.
u 20:06

Slovenskom roniocu nije bilo spasa, njemački je odmah prevezen u bolnicu

Dok je ronio u riječkom akvatoriju, točnije na otoku Cresu, slovenskom roniocu (38) pozlilo je i ubrzo nakon toga je preminuo. Iako je Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na motu (MRCC Rijeka) odmah nakon zaprimljene dojave danas u 11.55 sati krenula upomoć Slovencu, nije mu bilo spasa.

Nešto kasnije, oko 13.40 sati, Središnjica je zaprimila još jednu dojavu o stradavanju ronioca. Ovoga puta bila je riječ o njemačkom državljaninu (43) koji je ronio na boce izvan lukobrana riječke luke, kod potopljene brodske olupine. On je ronilačkim brodom prevezen do lukobrana gdje su ga preuzeli djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su ga odmah prevezli u bolnicu, stoji u priopćenju Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

>> Njemački ronioc nađen mrtav u moru kod Podgore

>> Pronađeno tijelo nestalog ronioca Ivana Sarića

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:01 19.10.2014.

Može li netko objasniti kako i zašto pogibaju i umiru ti ronioci? Zbog ne poznavanja pravila ili su bolesni a ipak se bave ronjenjem ...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije