Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U remetinečki zatvor

Prijavio se napadač koji je izrešetao kombi BBB-ovaca

braća Tunjić
Foto: VL
1/7
10.11.2014.
u 08:50

Marko Tunjić prije dva tjedna, u noći na subotu u sačekuši u zagrebačkom Retkovcu iz pištolja ispalio četiri hica u kombi u kojemu su bila šestorica pripadnika frakcije Bad Blue Boysa

Pravosudnim policajcima remetinečkog zatvora nakon dvotjednog bijega predao se Marko Tunjić (28), osumnjičeni za pokušaj ubojstva Miroslava Turkovića i Filipa Šostarke, pripadnika „antimamićevske“ skupine navijača.

On je prije dva tjedna, u noći na subotu u sačekuši u zagrebačkom Retkovcu iz pištolja ispalio četiri hica u kombi u kojemu su bila šestorica pripadnika frakcije Bad Blue Boysa koja želi Mamićev odlazak iz Dinama. Meta je navodno bio Danijel Hrnjak, neformalni vođa antimamićevaca, ali Tunjić je na kraju ranio dvojicu njegovih prijatelja. Turkovića je pogodio u trbuh i potkoljenicu, a njegova prijatelja Šostarku u stražnjicu.

Otad je policija tragala za Tunjićem, a DORH je zatražio istražni pritvor koji je prihvaćen. Navodno su s njime i pregovarali o mogućoj predaji koja se na kraju i dogodila. Zbog sumnji tužiteljstva da je akcija pomno planirana, mjere opreza zatražili su i za Tunjićeva prijatelja, Tibora Ć. kojega sumnjiče za neprijavljivanje pokušaja ubojstva. Nakon saslušanja prošloga četvrtka, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda zatražene mjere opreza nije prihvatio te je Tibora Ć. pustio da se brani sa slobode.

>>BBB Fan club odgovorio na sve optužbe i otkrio svoju istinu!

>>Mamićevci: Oni su čekali našeg člana naoružani letvama

>>Policija traži Marka Tunjića zbog pucnjave na BBB

Komentara 15

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:28 10.11.2014.

Sad ga lagano zapakirajte jedno 10 godina da ima dovoljno vremena za razmisljanje.

FI
Fisherman
10:52 10.11.2014.

Ako se zna da okrivljeni Tunjic stanuje u kuci ispred koje je pucao, kako je moguce da je on napravio sacekusu? Hrnjak stanuje ili bolje i tocnije stanovao je, prije cetri godine u kuci koja je od mjesta napada udaljenaa kilometar i pol ili dva i djeli ih pruga preko koje se nemoze autom (bar ne u blizini) postavlja se pitanje sto su on i njegovi kompici radili pred Tunjicevom kucom osim ako ne klasicnu sacekusu.Osim toga svugdje se spominje kombi, medutim ni na jednoj policijskoj ili novinarskoj slici ga nema na mjestu pucnjave? Ili kako je moguce nekoga ko sjedi u kombiju propucati u straznjicu, a drugoga u trbuh u istom trenutku? Prica vam nedrzi vodu.

ST
starwars
11:46 10.11.2014.

Tunjići su Hrvati, dobrim dijelom iz tuzlanske regije (BiH) Razmjerno često Tunjića u proteklih sto godina rođeno su u tuzlanskoj općini Lukavac, gdje se svaki dvadeseti stanovnik prezivao Tunjić. U Hrvatskoj danas živi oko osamsto Tunjića u više od tristo domaćinstava. Sredinom prošlog stoljeća bilo ih je približno desetak, pa se njihov broj do danas višestruko povećao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije