Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u požegi

Pucnjava u obiteljskoj kući: Ranjeni mladić sudjelovao u bizarnoj krađi autobusa

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
11.06.2015.
u 23:09

Mladić je propucan u obiteljskoj kući. U incidentu je sudjelovao još jedan mladić

Jedna je osoba ranjena u pucnjavi koja je večeras oko 20 sati izbila u Ulici Ante Starčevića u Požegi.

Glasnogovornica policije Ivana Radić potvrdila je kako je jedan mladić u obiteljskoj kući na kućnom broju 4 propucao drugoga iz vatrenog oružja. Ispred kuće su bili vidljivi tragovi krvi, a ranjenika je u bolnicu odvezla hitna pomoć.

Sudjelovao u bizarnoj krađi autobusa

Kako neslužbeno doznajemo, ranjeni je mladić jedan od sudionika bizarne krađe autobusa koja se u Požegi dogodila u četvrtak rano ujutro i koja je završila zabijanjem vozila u nasip. U pucnjavi je mladić zadobio teške prostrijelne ozljede prsnog koša.

Operiran je i izvan je životne opasnosti. Međutim, još uvijek se ne zna iz kakvog je oružja ranjen i pod kojim je okolnostima došlo do pucnjave. Prostor oko kuće je ograđen i policijski očevid je u tijeku.

>>Ukrali autobus radi zabave pa se zabili u nasip

Komentara 2

OB
ObrenM
03:15 12.06.2015.

Steta sto i drugi posteni ucesnik kradje nije isto prosao,osobito ako je ovaj ranjeni onaj visestruki kriminalac.

IB
ivan.biljan68
08:06 12.06.2015.

pitanje za djecu:iz kakvog je oružja ranjen? možda iz praćke ili kubure? Bolje je znati zašto je ranjen i odakle"oružje".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije