Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

U psihotičnom stanju nožem izbo sestru dok je spavala

dobra policija skradin
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
22.07.2016.
u 15:08

Uslijed tog poremećaja nije mogao shvatiti što radi niti upravljati svojim postupcima, a sestru je napao dok je spavala.

Mladić (21) optužen je za pokušaj ubojstva svoje sestre, a optužnicu protiv njega  podiglo je Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci. Tereti ga se da  je  početkom  travnja  2016.  u  stanu  napao  sestru  dok  je bio u stanju  psihotičnog poremećaja.

Uslijed tog poremećaja nije mogao shvatiti što radi niti  upravljati  svojim  postupcima,  a sestru je napao dok je spavala.  

Kuhinjskim  nožem  ubo  ju je više puta po glavi i tijelu, a u nakani da je  ubije, spriječili su ga ukućani. Djevojka je bila teško ozlijeđena, a u optužnici tužiteljstvo traži i da se 21-godišnjaku produlji istražni  zatvor.

>> Nožem i drvenom palicom nasrnuo na trojicu, jednom nanio ozljede opasne po život

Komentara 2

PS
psyhotic
15:35 22.07.2016.

Da nije to O. F.?

ET
en-ten-tini
15:40 22.07.2016.

...a ja sam stekla dojam, čitajući komentare na pojedine članke, da samo 'sirijski' izbjeglice i muslimani produciraju psihotične pojedince

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije